2. ZIMSKI ŠPORTNI DAN ZA UČENCE IN UČENKE OD 6. DO 9. RAZREDA

V sredo, 22. 2. 2023, bomo imeli 2. zimski športni dan za učence od 6. do 9. razreda. Smučanje in tek na smučeh bo organiziran na Soriški planini, drsali boste na Jesenicah in imeli dodatne aktivnosti v ledeni dvorani. Pohodniki se boste izpred šole napotili na Sankaško kočo. Smučarji in tekači kosilo odjavite, ostali učenci boste lahko jedli ob povratku.

SMUČANJE IN TEK NA SMUČEH NA SORIŠKI PLANINI

Ob 7.45 se zberite pred šolo,  od koder vas bo avtobus odpeljal na Soriško planino. Smučali in tekli  boste na smučeh od 9. do 13  ure. Avtobus vas bo s športnega dne pripeljal pred šolo predvidoma do 14:00 ure. Cena smučarske vozovnice je 10 EUR, cena karte za tek je 2,5 EUR.

S seboj vzemite malico, ki jo prevzamete v šolski kuhinji. Primerno se oblecite. Ne pozabite na kapo, šal, rokavice in smučarsko čelado. Uporaba čelade za smučarje je obvezna. Doma preverite ustreznost smučarske opreme.

Smučarje (74) spremljajo: Matjaž Silič, Maša Harej, Suzana Jenko, Borut Fajfar, Saša Eržen, Saša Hladnik, Barbara Letonja.

Tekače na smučeh (9) spremljata:  Karmen Kosem in Vanja Zuljan.

DRSANJE NA JESENICAH Z DODATNIMI AKTIVNOSTMI

Ob 8.20 se zberite pred šolo, v šolski kuhinji vzemite šolsko malico,  avtobus vas bo  odpeljal na Jesenice. Začeli boste z drsanjem, in sicer od 9.00 do 10.30 ure. Sledila bo malica. Ob 10.45 boste nadaljevali z aktivnostmi (kegljanje, aerobika (8. in 9. razred), borilne veščine in namizni tenis (6. in 7. razred).  S športnim dnem boste zaključili ob 12.15 uri.  Predviden prihod pred šolo je ob 13 uri. Cena drsanja je 8 eur (drsanje + dve aktivnosti), možna je izposoja drsalk po ceni 3,5 eur (izposojo poravnate na drsališču).

Primerno se oblecite, ne pozabite na rokavice, za športne aktivnosti potrebujete športno obutev in oblačila.

Drsalce (89) spremljajo: Nataša Šturm, Greta Volaš, Metka Jerman, Lea Kavčič, Maja Jazbec, Nataša Černe

POHOD IZPRED ŠOLE

Ob 8.20 se zberite pred šolo. Nato se boste odpravili peš proti Sankaški koči. V šolo se vrnete predvidoma do 12.45 ure.

S seboj vzemite malico, ki jo prevzamete v šolski kuhinji. Ne pozabite na primerna oblačila in obutev (obvezni so pohodni čevlji).

Pohodnike (8) spremlja:  Lidija Skoporec Knafelj in  Florijan Likar.

Na športnem dnevu upoštevajte navodila učiteljev in ostalih spremljevalcev. Pazite na lastno varnost in varnost drugih udeležencev športnih dejavnosti.

Aktiv športa

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost