Drage učenke in učenci, spoštovani starši, cenjene sodelavke in sodelavci!

Čas počitnic se je iztekel. Pred nami je novo šolsko leto, kar pomeni nove izzive, nove naloge, nova znanja in nove ovire, s katerimi se bomo srečevali in jih s skupnimi močmi premagovali.

Vabim vas k branju šolske publikacije ki prinaša pregled šolskega leta 2018/19. Poleg rednega programa vam bomo tudi v letošnjem letu ponudili bogat razširjen program jutranjega varstva, podaljšanega bivanja, neobvezne izbirne predmete in interesne dejavnosti. Letos šola praznuje okroglih 60 let obstoja in delovanja, zato bodo prvi meseci minevali v znamenju priprav na praznovanje.

S pričetkom šolskega leta je tako za vas, kot tudi zame nastopilo novo obdobje, zato naj se vam na kratko predstavim. Moje ime je Erika Melihen, po izobrazbi sem profesorica športa. Dolga leta sem bila zaposlena v Centru šolskih in obšolskih dejavnosti, kjer sem poleg organiziranja šol v naravi učencem in dijakom delila izkušnje in znanje s področja različnih športnih aktivnosti, predvsem pa sem mlade navduševala za aktivnosti na prostem in na svežem zraku. Sem tudi mama, ljubiteljica narave in aktivnega preživljanja časa. Kot novo imenovana ravnateljica želim skupaj z vami, drage učenke in učenci, spoštovani starši, cenjene sodelavke in sodelavci, slediti viziji naše šole: S spoštovanjem, odgovornostjo, delavnostjo in znanjem gradimo prihodnost.

Dragi učenci, čas, ko nekaj dosežeš, ko nekaj postaneš, je res prav poseben. Razvoj pomeni delati na sebi, se izobraževati, vztrajno graditi pozitiven odnos do sebe in sočloveka, do sveta, razvoj pomeni tudi sodelovati in spoštovati!

Spoštovani starši, ste del šolskega prostora od dne, ko je vaš otrok prvič prestopil šolski prag. Menim, da ste pomemben dejavnik pri učinkovitem vzgojnem in izobraževalnem delu, zato je pomembno, da smo pri vzgojnem in učnem delu v partnerskem odnosu. Naša skupna želja je, da je otrok v šoli uspešen, zato se bomo za njegov razvoj potrudili vsi.

Cenjene zaposlene in zaposleni, v složnem in zavzetem delu, v sodelovanju in povezovanju, ter nenehnem izpopolnjevanju se skriva moč, da bomo zastavljene naloge opravili dobro. Bodite ponosni na dosedanje dosežke in svoje delo. Tudi v prihodnje se bomo trudili, da šola ostane uspešna, spoštovana in urejena.

V veselje in ponos mi je, da sem lahko del vas. Vsem vam želim uspešno šolsko leto 2018/19!

Erika Melihen, ravnateljica

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost