Obvestilo staršem učencev, ki obiskujejo podaljšano bivanje

Spoštovani starši,

v sklopu podaljšanega bivanja vsak dan med drugim izvajamo tudi usmerjeno preživljanje prostega časa (UPČ), v mesecu oktobru (in tudi vnaprej) pa smo to še popestrili, saj smo enkrat tedensko vsi oddelki to dejavnost (raznolike delavnice) imeli istočasno, skupine pa so med učitelji malo krožile (spodbujanje medgeneracijske pomoči, sodelovanja …).

Tako smo v preteklem mesecu imeli delavnice: izdelovanje gradov, kartonastih črnih mačkov, kartonastih buč in buč iz vrečevine, izdelovanje zmajev in sov, gibalne FIT igre (iz projekta Fit4kid), urejanje šolskega vrta, socialne igre – kdo ima boljši spomin, veselo gledališče, ugibanje poklicev; delavnica z walkie-talkieji, zgibanje netopirjev, izdelovanje duhcev in branje strašljive zgodbe, izdelovanje pajkov iz volne, lov na zaklad, talne igre … in za piko na i še kostanjev piknik tik pred počitnicami.

Nekaj utrinkov si lahko ogledate na tej Powerpoint predstavitvi

S tem bomo nadaljevali tudi v mesecu novembru, in sicer v četrtek, 10. novembra; torek (15. 11.), ponedeljek (21. 11.) in sredo (30. 11.) med 14.00 do 14.50. Kdor lahko, je zaželeno, da je na delavnici od začetka do konca. Kdor ima vmes druge dejavnosti ali odhod domov, na avtobus, bo to lahko uredil, kot je potrebno.

 Aktiv podaljšanega bivanja

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost