[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.17.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.17.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.17.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_toggle title=”Dan mladih raziskovalce in športnikov na Gimnaziji Jesenice” _builder_version=”4.17.3″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

V torek, 15. 11. 2022, se je nekaj učencev in učenk devetih razredov udeležilo projektnega dne Dan mladih raziskovalcev in športnikov na Gimnaziji Jesenice. Ob 8.00 nas je sprejel ravnatelj, prisluhnili smo glasbeni točki in dobili navodila za izvedbo projektnega dne. Razdelili smo se po delavnicah. Naravoslovci so se najprej udeležili delavnice iz kemije, kjer so preverjali trdoto vode iz vzorcev, ki so jih prinesli od doma. Po malici se je polovica učencev udeležila fizikalne delavnice, kjer so se poigrali s svetlobo in barvami, polovica pa biološke delavnice, kjer so mikroskopirali.

Športniki so se preizkusili v žongliranju, hoji po vrvi in ostalih cirkuških veščinah.

Na Gimnaziji Jesenice smo preživeli res prijetno dopoldne. Učenci so dobili vpogled v delo na šoli, tako da bo odločitev za vpis na srednjo šolo nekoliko lažja.

[/et_pb_toggle][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost