2. ZIMSKI ŠPORTNI DAN ZA UČENCE IN UČENKE OD 2. DO 5. RAZREDA

V torek, 21. 2. 2023, bomo imeli 2. zimski športni dan za učence od 2. do 5. razreda. Smučanje  bo organizirano na Soriški planini, drsali boste na Jesenicah in imeli dodatne aktivnosti v ledeni dvorani. Pohodniki se boste izpred šole napotili po poti kulturne dediščine. Smučarji kosilo odjavite, ostali učenci boste lahko jedli ob povratku.

SMUČANJE  NA SORIŠKI PLANINI

Ob 7.45 se zberite pred šolo, nato vas čaka avtobus, od koder vas bo  odpeljal na Soriško planino. Smučali  boste od 9. do 13  ure. Avtobus vas bo s športnega dne pripeljal pred šolo predvidoma do 14:00 ure. Cena smučarske vozovnice je 10 EUR.

S seboj vzemite malico, ki jo prevzamete v šolski kuhinji. Primerno se oblecite. Ne pozabite na kapo, šal, rokavice in smučarsko čelado. Uporaba čelade za smučarje je obvezna. Doma preverite ustreznost smučarske opreme.

Smučarje (45) spremljajo: Matjaž Silič, Maša Harej, Suzana Jenko, Peta Jenko, Barbara Letonja.

DRSANJE NA JESENICAH Z DODATNIMI AKTIVNOSTMI

Ob 8.20 se zberite pred šolo, v šolski kuhinji vzemite šolsko malico, nato vas čaka avtobus, ki vas bo  odpeljal na Jesenice. Začeli boste z drsanjem od 9.00 do 10.30 ure. Malico boste imeli ob 10.30 uri. Dodatne aktivnosti:  za 2. in 3. razred bosta borilne veščine in namizni tenis,  za 4. in 5. razred imata ples in kegljanje. Zaključek je predviden ob 12.15 uri.  Predviden prihod je ob 13 uri. Cena drsanja je 8 eur (drsanje + dve aktivnosti), možna je izposoja drsalk po ceni 3,5 eur (izposojo poravnate na drsališču).

Primerno se oblecite, ne pozabite na rokavice, za športne aktivnosti potrebujete športno obutev in oblačila.

Drsalce (105) spremljajo: Meta Zupan, Jolanda Klobasa, Petra Sedminek Malnar, Ana Oblak, Nina Rimahazi, Slavica Magdič, Katja Lah.

POHOD IZPRED ŠOLE

Ob 8.20 se zberite pred šolo. Nato se boste odpravili po poti kulturne dediščine. V šolo se vrnete predvidoma do 12.45 ure.

S seboj vzemite malico, ki jo prevzamete v šolski kuhinji. Ne pozabite na primerna oblačila in obutev (pohodni čevlji).

Pohodnike (19) spremlja:  Polona Kus in  Mateja Bogataj

Na športnem dnevu upoštevajte navodila učiteljev in ostalih spremljevalcev. Pazite na lastno varnost in varnost drugih udeležencev športnih dejavnosti.

Aktiv športa

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost