Športni dan za učence od 6. do 9. razreda

Športni dan za učence od 6. do 9. razreda


Podrobnosti dogodka

  • Datum:

V petek, 28. 2. 2020, bomo imeli zimski športni dan za učence od 6. do 9. razreda. Smučali bomo v Kr. Gori, drsali na Bledu in šli na pohod na Valvazor. Smučarji kosilo odjavite, ostali učenci boste lahko jedli ob povratku.

SMUČANJE IN DESKANJE NA SMUČIŠČU KRANJSKA GORA (70)

Ob 8.00 se zberite na avtobusni postaji pred šolo, od koder vas bo avtobus odpeljal v Kranjsko Goro. Smučali boste od 9. do 13  ure. Avtobus vas bo s športnega dne pripeljal pred šolo predvidoma do 14:30 ure.

S seboj vzemite malico, ki jo prevzamete v šolski kuhinji. Primerno se oblecite. Ne pozabite na kapo, šal, rokavice in smučarsko čelado. Uporaba čelade je obvezna. Doma preverite ustreznost smučarske opreme. Cena smučarske vozovnice znaša 13 eur.

Smučarje  spremljajo: g. Matjaž Silič, ga. Maša Harej ga. Saša Eržen in 4 učitelji smučanja.

DRSANJE  S POHODOM (70)

Učenci se zberete pred šolo ob 8.30. Odšli boste na Bled. V dvorani boste drsali od 9:00 do 11:00 ure. Po drsanju bo pohod okrog Blejskega jezera. Vstopnina za drsališče znaša 3 eur, možna je izposoja drsalk po ceni 4 eur. Domov se vrnete z avtobusom predvidoma do 12. 30 ure.

S seboj vzemite malico, ki jo prevzamete v šolski kuhinji.

Drsalce spremljajo: ga. Renata Berce, g Gregor Pungaršek, ga. Maja Jazbec, ga. Karmen Kosem, ga. Slavica Magdič, ga Nataša Šturm.

POHOD NA VALVAZOR (14)

 Pohodniki se zberete pred šolo ob 8:20 in odidete na pohod na Valvazor. V šolo se vrnete predvidoma do 13.00 ure.

S seboj vzemite malico, ki jo prevzamete v šolski kuhinji. Ne pozabite na primerna oblačila ni obutev (pohodni čevlji).

Pohodnike spremljata: ga Polona Kus. in ga Eda Drmota.

Na športnem dnevu upoštevajte navodila učiteljev in ostalih spremljevalcev. Pazite na lastno varnost in varnost drugih udeležencev športnih dejavnosti.

Aktiv športa

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost