Športni dan za učence 2. do 5. razreda

Športni dan za učence 2. do 5. razreda


Podrobnosti dogodka

  • Datum:

V sredo, 20.2. 2019 bo zimski športni dan za učence 2. do 5. razreda. Smučanje na smučišču Velika dolina v Kranjski Gori, sankanje v Veliki dolini v Podkorenu ter pohod izpred šole na Sankaško. Učenci na športni dan vzamejo malico v šoli, s seboj po potrebi lahko vzamete tudi svojo malico in čaj.

SMUČANJE (91)

Do 8.15 se zberite pred šolo, od koder vas bo avtobus ob 8.20 odpeljal v Podkoren. Smučali boste na smučišču Velika dolina. S smučanjem boste zaključili ob 13:00 uri, avtobus vas bo s športnega dne pripeljal pred šolo predvidoma do 14:00 ure. Cena smučarske vozovnice  je 9 eur.

S seboj vzemite malico, ki jo prevzamete v šolski kuhinji. Primerno se oblecite. Ne pozabite na kapo, šal, rokavice in smučarsko čelado. Uporaba čelade je obvezna. Doma preverite ustreznost smučarske opreme.

Učenci, ki kosite v šoli morate kosilo odpovedati.

Smučarje spremljajo učitelji: Matjaž Silič, Suzana Jenko, Maša Harej, Klavdija Peljhan, Katja Lah, Borut Fajfar in dva učitelja smučanja.

SANKANJE S POHODOM (80)

Do 8.15 se zberite pred šolo, od koder vas bo avtobus ob 8.20 odpeljal v Podkoren. Sankali boste na smučišču Velika dolina. Po sankanju greste na sprehod do Kranjske Gore. S sprehodom končate do 12:00 ure. Avtobus vas bo pripeljal v šolo predvidoma do 13:00 ure.Na sankanju vas spremljajo učiteljice: Jolanda Klobasa, Sonja Osterman, Meta Zupan, Veronika Pšenica, Barbara Letonja, in Eda Dermota.

POHOD NA SANKAŠKO (10)

Pohodniki se zberete pred šolo ob 8:15. Za pohod se primerno oblecite in obujte (pohodni čevlji).

Pred šolo se vrnete predvidoma do 12:30 ure.

Na pohodu vas spremljata učiteljici Petra Sedminek Malnar in Majda Rikanovič.

Aktiv športa      

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost