[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.17.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.17.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.17.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_toggle title=”Debaterji v Gardalandu ” _builder_version=”4.17.3″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

V soboto, 18. 6. 2022, debaterji niso odšli na debatni turnir, tako kot ponavadi, ampak so odšli v Gardaland. Ob koncu debatnega leta, ko so se udeležili štirih debatnih turnirjev, sedmošolci pa treh debatnih delavnic, vse v sobotah, so si ta nagradni izlet res zaslužili.

Z agencijo Alpetour smo se na pot odpravili že ob 3.20 zjutraj. V Gardaland smo prispeli še preden so park odprli, zato smo res nestrpno čakali, da so nas spustili noter.

Potem pa akcija. Vlaki smrti, atrakcije na vodi, fantazijske in pustolovske dogodivščine … Vse smo morali preizkusiti. Bilo je res zelo vroče (33 st.) ogromno ljudi in dolge čakalne vrste, ampak nas ni ustavilo.

Ob koncu dneva smo bili utrujeni, a bolj kot to, navdušeni nad vsem, kar smo doživeli. Z načrti za naslednje leto, kaj vse moramo še preizkusiti.

Metka Jerman, mentorica debatnega kluba

[/et_pb_toggle][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost