ZIMSKI ŠPORTNI DAN ZA UČENCE IN UČENKE OD 6. DO 9. RAZREDA

V ponedeljek, 7.3.2022, bomo imeli 2. zimski športni dan za učence od 6. do 9. razreda. Smučanje in tek na smučeh bo organiziran na Soriški planini,  pohodniki pa se boste izpred šole napotili na Valvazor. Smučarji in tekači kosilo odjavite, ostali učenci boste lahko jedli ob povratku.

SMUČANJE IN TEK NA SMUČEH NA SORIŠKI PLANINI

Ob 7.45 se zberite pred šolo, prevzeli boste malico, nato vas bo avtobus odpeljal na Soriško planino. Smučali in tekli na smučeh boste od 9. do 13  ure. Avtobus vas bo s športnega dne pripeljal pred šolo predvidoma do 14.30 ure. Cena smučarske vozovnice je 8 EUR, cena karte za tek je 2 EUR.

S seboj vzemite malico, ki jo prevzamete v šolski kuhinji. Primerno se oblecite. Ne pozabite na kapo, šal, rokavice in smučarsko čelado. Uporaba čelade za smučarje je obvezna. Doma preverite ustreznost smučarske opreme.

Smučarje (89) spremljajo: Matjaž Silič, Maša Harej, Suzana Jenko, Lidija Skoporec Knafelj, Borut Fajfar, Mojca Velepec, Saša Hladnik, Barbara Letonja in Petra Jenko.

Tekače na smučeh (25) spremljajo Gregor Pungaršek, Vanja Zuljan in Katja Lah.

POHOD IZPRED ŠOLE

Ob 8.15 se zberite pred šolo. Nato se boste odpravili peš proti Valvazorju. V šolo se vrnete predvidoma do 12.45 ure.

S seboj vzemite malico, ki jo prevzamete v šolski kuhinji. Ne pozabite na primerna oblačila in obutev (pohodni čevlji).

Pohodnike (54) spremlja: Polona Kus, Florijan Likar, Nataša Šturm, Greta Volaš in Ema Češek.

Na športnem dnevu upoštevajte navodila učiteljev in ostalih spremljevalcev. Pazite na lastno varnost in varnost drugih udeležencev športnih dejavnosti.

Aktiv športa

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost