ZIMSKI ŠPORTNI DAN ZA UČENCE IN UČENKE OD 6. DO 9. RAZREDA

V petek, 18.2.2022, bomo imeli 1. zimski športni dan za učence od 6. do 9. razreda. Smučanje in tek na smučeh bo organiziran na Soriški planini, drsali boste na Bledu in se po koncu peš vrnili v šolo, pohodniki pa se boste izpred šole napotili na Zabreško planino. Smučarji in tekači kosilo odjavite, ostali učenci boste lahko jedli ob povratku. Samotestiranja v razredu se udeležijo učenci, ki ne izpolnjujejo PCT-ja. Ostali imate zbor pred šolo.

SMUČANJE IN TEK NA SMUČEH NA SORIŠKI PLANINI

Ob 7.30 se zberite v razredu, da opravite samotestiranje, nato vas čaka avtobus, od koder vas bo  odpeljal na Soriško planino. Smučali in tekli na smučeh boste od 9. do 13  ure. Avtobus vas bo s športnega dne pripeljal pred šolo predvidoma do 14:00 ure. Cena smučarske vozovnice je 8 EUR cena karte za tek je 2 EUR.

S seboj vzemite malico, ki jo prevzamete v šolski kuhinji. Primerno se oblecite. Ne pozabite na kapo, šal, rokavice in smučarsko čelado. Uporaba čelade za smučarje je obvezna. Doma preverite ustreznost smučarske opreme.

Smučarje (73) spremljajo: Matjaž Silič, Maša Harej, Suzana Jenko, Lidija Skoporec Knafelj, Borut Fajfar, Saša Eržen, Saša Hladnik.

Tekače na smučeh (5) spremljata Gregor Pungaršek in Vanja Zuljan.

DRSANJE NA BLEDU S POHODOM DO ŠOLE

Ob 7.30 se zberite v razredu, da opravite samotestiranje, nato vas čaka avtobus, ki vas bo  odpeljal na Bled. Drsali boste  od 8.15. do 9.45  ure. Imeli boste malico nato se boste odpravili peš proti šoli. Predviden prihod je ob 13 uri. Cena drsanja je 3 EUR cena, možna je izposoja drsalk po ceni 4 eur (izposojo poravnate na drsališču).

S seboj vzemite malico, ki jo prevzamete v šolski kuhinji. Primerno se oblecite, ne pozabite na rokavice.

Drsalce (81) spremljajo: Renata Berce, Ema Češek, Slavica Magdič, Nataša Šturm, Karmen Kosem, Greta Volaš.

POHOD IZPRED ŠOLE

Ob 8.00 se zberite pred šolo, da opravite samotestiranje. Nato se boste odpravili peš proti Zabreški planini. V šolo se vrnete predvidoma do 12.45 ure.

S seboj vzemite malico, ki jo prevzamete v šolski kuhinji. Ne pozabite na primerna oblačila ni obutev (pohodni čevlji).

Pohodnike (13) spremlja: Pogačnik Barbara in Florijan Likar.

Na športnem dnevu upoštevajte navodila učiteljev in ostalih spremljevalcev. Pazite na lastno varnost in varnost drugih udeležencev športnih dejavnosti.

Aktiv športa

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost