Teden mobilnosti – evropski dan brez avtomobila

V petek, 20. septembra 2019, bomo ob evropskem dnevu brez avtomobila organizirali akcijo peš v šolo. Pohod v šolo bo organiziran po naslednjem razporedu:

Iz smeri Rodin: (zbirno mesto – postajališče na Rodinah)

S pohodom v šolo boste začeli ob 7.20 uri. Po poti boste obiskali vse postaje na poti do šole. Na pohodu vas spremljajo: ga. Maša Harej, ga. Suzana Jenko, g. Matjaž Silič in g. Grega Pungaršek.

Iz smeri Breg: (zbirno mesto – postajališče na Bregu)

S hojo v šolo boste začeli ob 7.30 uri na avtobusni postaji (obračališče avtobusa) in pot nadaljevali po glavni cesti do šole. Po poti boste obiskali vse postaje na poti do šole. Prosim, da učenci iz Zg. Most pridete do Elektra Žirovnica. Spremljajo vas: ga. Petra Sedminek Malnar, ga. Irena Bohinec, ga. Veronika Pšenica, ga. Majda Rikanovič in ga. Jolanda Klobasa.

Iz smeri Vrba: (zbirno mest – postajališče V Vrbi)

S pohodom v šolo boste začeli ob 7.45 uri. Na pohodu vas spremlja ga. Meta Zupan, ga. Barbara Cankar in ga. Klavdija Peljhan.

Prvo šolsko uro imajo ta dan pouk le učenci 1. razreda (TJA in jutranje varstvo) in učenci 4., 5. in 6. razreda, ki obiskujejo neobvezni izbirni predmet nemščina.

Šolski avtobus za pouk ob 8. 20 bomo odpovedali. V šolo boste vse skupine prišle do 8.20 ure. Od 2. šolske ure dalje bo potekal pouk po urniku.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost