Novim uspehom in izzivom naproti

Dragi učenci, starši,

dobrodošli nazaj! Jupi, konec počitnic. Ste pogrešali svoje sošolce, prijatelje? Kaj pa šolo?

Šola brez vas je samo prazna stavba. Seveda smo se potrudili, da smo jo polepšali in uredili. Med poletnimi počitnicami smo zamenjali tlak v učilnicah obeh četrtih razredih, kupili novo pohištvo v obeh prvih razredih, pobrusili parket v 3. razredu, pobelili učilnice 3.a, obeh 4-h razredov, zamenjali omare v učilnici fizike, tehnike, 3.a razreda, dokupili 48 garderobnih omaric, da preprečimo vnos nesnage na gornji hodnik RP, dobili v trajno uporabo dodaten pianino (ZTK), pobelili in sanirali kabinet v dvorani, zamenjali glavne in ostale ventile po šoli kot zadnji del energijske sanacije šole, sanirali poškodbe tal v nivojski učilnici in pred dvigalom vrtca, kupili pohištvo za novo igralnico v vrtcu.

Delo pa ostaja v vaši domeni. Učenje je trdo delo. Učenje za življenje. Zavihajte rokave že v začetku leta. Sprotno opravljanje domačih nalog in drugih obveznosti, premagovanje zahtev in težav, reševanje problemov so pogoj za uspešno osebno in poklicno rast.

Vse poti so odprte, sledite svojim ciljem. Prav vsi lahko sežete do zvezd, uresničite svoje sanje. Če se kje zatakne, smo tu mi: učitelji in starši, ki vas s skupnimi močmi in sodelovanjem vodimo, podpiramo in spodbujamo, vam pomagamo.

Drznite si sanjati. In uresničite jih!

Želim vam uspešno leto in se vam hkrati, dragi učenci in spoštovani starši, zahvaljujem za vse, kar smo preživeli skupaj, predvsem za možnost spoznavanja novega, premagovanje izzivov in življenjskega učenja.

Meta Zupan

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost