Pogovorne ure, roditeljski sestanki, predavanja

Razgovorom med starši in učitelji o učenčevih uspehih, pričakovanjih in vedenju v šoli namenjamo pogovorne ure. Skupne popoldanske pogovorne ure so praviloma vsak tretji torek v mesecu od 17. ure dalje. Na pogovor z učitelji lahko starši pridejo tudi v času dopoldanskih pogovornih ur. Dopoldanski termini bodo na začetku meseca septembra objavljeni na oglasnem mestu in na spletni strani šole.

Roditeljske sestanke bodo pripravljali razredniki in strokovni sodelavci, najmanj dva v vsakem oddelku. Na teh srečanjih se boste podrobneje seznanili z dogajanji v oddelku vašega otroka in z delom v šoli. Obravnavali boste tudi strokovne teme, značilne za starostno stopnjo vašega otroka.

V šolskem letu 2015/16 bomo v sredo, 9. septembra 2015, organizirali izobraževanje za starše. Predavanje z naslovom Ohranjanje zdravja z gibanjem in doseganje boljših učnih rezultatov bo imela Barbara Konda, vodja projekta FIT Slovenija.

Pogovorne ure za učenke in učence so namenjene vsem otrokom in mladostnikom, ki imajo kakršnekoli težave. S pedagoškimi delavci se o svojih problemih in stiskah lahko pogovorijo na štiri oči. Pogovorne ure z otroki razvijajo zaupanje, medsebojno spoštovanje in sodelovanje.

Predvideni termini za popoldanske pogovorne ure v šolskem letu 2015/16

  • 22. september 15. december                    15. marec
  • 20. oktober 19. januar                               19. april
  • 17. november 9. februar                            17. maj

Datumi se, glede na dejavnosti v šoli, lahko tudi spremenijo. Vsaka taka sprememba bo objavljena na šolski spletni strani.

Priloga: DOPOLDANSKE_POGOVORNE_URE_2017_18

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost