[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_toggle title=”Gorenjsko ekipno osnovnošolsko šahovsko prvenstvo” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

V soboto, 4. marca 2023, se je na OŠ Jakoba Aljaža v Kranju odvilo Gorenjsko ekipno osnovnošolsko šahovsko prvenstvo. Udeležili so se ga tudi naši učenci in glede na to, da je bila za večino to nova izkušnja so dosegli zavidljive rezultate. In sicer:
Ekipa F12 OŠ Žirovnica 1 v sestavi Mark Sodnik, 5. b, Brin Baškovec, 6. c, Erazem Knafelj, 6. b, Matic Korošec, 6. b je zasedla odlično 2. mesto!
Ekipa F12 OŠ Žirovnica 2 so bili Bor Knafelj, 6. b, Simon Ropret, 5. a, Tarik Mašinović, 5. b, Jakob Frelih, 5. a, dosegli so 5. mesto.
Ekipo F15 OŠ Žirovnica so zastopali Timotej Martinčič, 8. a, Patrik Vidic, 8. b, Tijan Vidic, 7. a, Gartnar Vid, 7. a in Anže Klinar, 8. a, dosegli so 5. mesto.

Vsem tekmovalcem čestitamo!!!

 

[/et_pb_toggle][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost