ŠPORTNI DAN ZA UČENCE OD 6. DO 9. RAZREDA

V četrtek, 16. 2. 2023, bomo imeli 1. zimski športni dan za učence od 6. do 9. razreda. Smučanje in tek na smučeh bo organizirano na Soriški planini, drsali boste na Jesenicah in imeli dodatne aktivnosti v ledeni dvorani. Pohodniki se boste izpred šole napotili na Valvazor. Smučarji in tekači kosilo odjavite, ostali učenci boste lahko jedli ob povratku.

SMUČANJE IN TEK NA SMUČEH NA SORIŠKI PLANINI

Ob 7.45 se zberite pred šolo,  od koder vas bo avtobus odpeljal na Soriško planino. Smučali in tekli  boste na smučeh od 9. do 13  ure. Avtobus vas bo s športnega dne pripeljal pred šolo predvidoma do 14. ure. Cena smučarske vozovnice je 10 EUR, cena karte za tek je 2,5 EUR.

S seboj vzemite malico, ki jo prevzamete v šolski kuhinji. Primerno se oblecite. Ne pozabite na kapo, šal, rokavice in smučarsko čelado. Uporaba čelade za smučarje je obvezna. Doma preverite ustreznost smučarske opreme.

Smučarje (66) spremljajo: Matjaž Silič, Maša Harej, Suzana Jenko, Lidija Skoporec Knafelj, Saša Eržen, Saša Hladnik.

Tekače na smučeh (9) spremljata Vanja Zuljan in Karmen Kosem.

DRSANJE NA JESENICAH Z DODATNIMI AKTIVNOSTMI

Ob 8.20 se zberite pred šolo, v šolski kuhinji vzemite šolsko malico,  avtobus vas bo  odpeljal na Jesenice. Začeli boste s športnimi aktivnostmi (kegljanje, aerobika – 6. in 7. razred, borilne veščine in namizni tenis – 8. in 9. razred). Malico boste imeli ob 10.30 uri. Drsali boste  od 10.45. do 12.15.  Predviden prihod je ob 13. uri. Cena drsanja je 8 EUR (drsanje + dve aktivnosti), možna je izposoja drsalk po ceni 3,5 EUR (izposojo poravnate na drsališču).

Primerno se oblecite, ne pozabite na rokavice, za športne aktivnosti potrebujete športno obutev in oblačila.

Drsalce (84) spremljajo: Renata Berce, Slavica Magdič, Nataša Šturm,  Greta Volaš, Meta Čuk, Metka Jerman.

POHOD IZPRED ŠOLE

Ob 8.20 se zberite pred šolo. Nato se boste odpravili peš proti Valvazorju. V šolo se vrnete predvidoma do 12.45 ure.

S seboj vzemite malico, ki jo prevzamete v šolski kuhinji. Ne pozabite na primerna oblačila in obutev (pohodni čevlji).

Pohodnike (13) spremlja:  Polona Kus in  Florijan Likar.

Na športnem dnevu upoštevajte navodila učiteljev in ostalih spremljevalcev. Pazite na lastno varnost in varnost drugih udeležencev športnih dejavnosti.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost