Športni dan za učence 6. do 9. razreda

Športni dan za učence 6. do 9. razreda


Podrobnosti dogodka

  • Datum:

V četrtek, 21.2.2019, bomo imeli prvi zimski športni dan za učence od 6. do 9. razreda. Smučali bomo v Kranjski Gori , drsali na Jesenicah in šli na pohod na Valvazor. Smučarji kosilo odjavite, ostali učenci boste lahko jedli ob povratku.

SMUČANJE IN DESKANJE NA SMUČIŠČU KRANJSKA GORA

Ob 7.45 se zberite na avtobusni postaji pred šolo, od koder vas bo avtobus odpeljal V Kranjsko Goro. Smučali boste od 9. do 13  ure. Avtobus vas bo s športnega dne pripeljal pred šolo predvidoma do 14:00 ure. Cena smučarske vozovnice je 12,50 EUR.

S seboj vzemite malico, ki jo prevzamete v šolski kuhinji. Primerno se oblecite. Ne pozabite na kapo, šal, rokavice in smučarsko čelado. Uporaba čelade je obvezna. Doma preverite ustreznost smučarske opreme.

Smučarje (76) spremljajo: Matjaž Silič, Maša Harej, Suzana Jenko, Borut Fajfar in trije učitelji Alpske šole Radovljica.

DRSANJE  Z DODATNIMI AKTIVNOSTMI V DVORANI PODMEŽAKLA

Učenci se zberete pred šolo ob 8.15. Odšli boste na Jesenice. Aktivnosti v dvorani (ples, kegljanje za dekleta in borilne veščine, namizni tenis za fante) bodo potekale od 8:45 do 10:20 ure. Po aktivnostih v dvorani sledi drsanje od 10:45 do 12:15. Cena športnega dne je 4 EUR.  Možna je izposoja drsalk po ceni  3,5EUR. Domov se vrnete z avtobusom predvidoma do 13:00 ure.

S seboj vzemite malico, ki jo prevzamete v šolski kuhinji. Ne pozabite na primerna oblačila (športno opremo in obutev za dvorano).

Drsalce (80) spremljajo:

6.,7. r: Slavica Magdič, Meta Čuk, Nadja Bergant in 8., 9. r: Nataša Šturm, Andrejka Kramar, Renata Berce.

POHOD NA VALVAZOR

Pohodniki se zberete pred šolo ob 8:15 in odidete na pohod na Valvazor. V šolo se vrnete predvidoma do 12.30 ure.

S seboj vzemite malico, ki jo prevzamete v šolski kuhinji. Ne pozabite na primerna oblačila ni obutev (pohodni čevlji).

Pohodnike (11) spremlja: Polona Kus, Lidija Skoporec Knafelj .

Na športnem dnevu upoštevajte navodila učiteljev in ostalih spremljevalcev. Pazite na lastno varnost in varnost drugih udeležencev športnih dejavnosti.

Aktiv športa

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost