Biseri in prireditev pred slovenskim kulturnim praznikom

Biseri in prireditev pred slovenskim kulturnim praznikom


Podrobnosti dogodka

  • Datum:

V petek, 7. 2. 2020, boste imeli učenci 7., 8. in 9. razreda proslavo pred Prešernovim dnem v cerkvi sv. Radegunde na Bregu. Prve tri ure (do 9.50) bo za učence 7. a, 9. a in 9. b potekal pouk po urniku. Po malici boste peš odšli na Breg. Učenci 7. b, 8. a in 8. b boste imeli pouk do 11.00. Potem se boste peš odpravili na Breg.

Učenci 7. a, 9. a in 9. b si boste ob 10.40 ogledali program v cerkvi sv. Radegunde, ki so ga pripravili učenci pod vodstvom mentoric. Po končani prireditvi se boste odpravili nazaj v šolo in boste imeli pouk (7. a – angleščino, 9. a – glasbo in 9. b – kemijo).

Učenci 7. b, 8. a in 8. b si boste ob 11.30 ogledali program v cerkvi sv. Radegunde. Kulturni program bo za vas končan predvidoma do 12.00, nato se boste peš odpravili nazaj do šole. Pouka potem nimate več.

Učenci, ki sodelujete pri programu Prešernovega dne, imate pouk prvi dve uri in greste na malico ob 8. 15. Po malici počakajte mentorice pri vhodu v šolo, da boste skupaj odšli na Breg.  Odhod kombija je ob 8.30.

Na proslavo pred Prešernovim dnem vas spremljajo:

7. a razred: P. Kus, F. Likar

9. razred: S. Magdič, N. Šturm, E. Drmota

7. b razred: I. Pirc, L. Mehmedovič

8. razred: A. Kramar, B. Fajfar, G. Pungaršek

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost