2. zimski športni dan za učence od 6. do 9. razreda

2. zimski športni dan za učence od 6. do 9. razreda


Podrobnosti dogodka

  • Datum:

V torek, 20. 3. 2018, bomo imeli drugi zimski športni dan za učence od 6. do 9. razreda. Smučali bomo na Voglu, drsali na Bledu in šli na pohod na Valvazor. Smučarji kosilo odjavite, ostali učenci boste lahko jedli ob povratku.

SMUČANJE IN DESKANJE NA SMUČIŠČU VOGEL

Ob 7.30 se zberite na avtobusni postaji pred šolo, od koder vas bo avtobus odpeljal na Vogel. Smučali boste od 9. do 13  ure. Avtobus vas bo s športnega dne pripeljal pred šolo predvidoma do 15:00 ure. S seboj vzemite malico, ki jo prevzamete v šolski kuhinji. Primerno se oblecite. Ne pozabite na kapo, šal, rokavice in smučarsko čelado. Uporaba čelade je obvezna. Doma preverite ustreznost smučarske opreme. Cena smučarske vozovnice znaša 10 eur.

Smučarje  spremljajo: g. Matjaž Silič, ga. Ajda Teran, ga. Suzana Jenko, ga. Klavdija Peljhan, g. Borut Fajfar in dva učitelja smučanja.

V primeru slabših vremenskih razmer na Voglu bomo športni dan izvedli v Kranjski Gori (cena vozovnice 12 eur).

DRSANJE  S POHODOM

Učenci se zberete pred šolo ob 8.20. Odšli boste na Bled. V dvorani boste drsali od 9:00 do 11:00 ure. Po drsanju bo pohod okrog Blejskega jezera. Vstopnina za drsališče znaša 3 eur, možna je izposoja drsalk po ceni 4 eur. Domov se vrnete z avtobusom predvidoma do 13:00 ure. S seboj vzemite malico, ki jo prevzamete v šolski kuhinji.

Drsalce spremljajo: g. Barbara C., Nataša Š., ga Slavica M., ga Vanja Z., ga Lidija S.K., in ga Meta Č.

POHOD NA VALVAZOR

Pohodniki se zberete pred šolo ob 8:15 in odidete na pohod na Valvazor. V šolo se vrnete predvidoma do 12.30 ure. S seboj vzemite malico, ki jo prevzamete v šolski kuhinji. Ne pozabite na primerna oblačila ni obutev (pohodni čevlji).

Pohodnike spremljata: ga Polona K. in g. Grega P.

Na športnem dnevu upoštevajte navodila učiteljev in ostalih spremljevalcev. Pazite na lastno varnost in varnost drugih udeležencev športnih dejavnosti.

 Aktiv športa

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost