KULTURNI DAN ZA UČENCE OD 6. DO 9. RAZREDA – 28. 9. 2022

V sredo, 28. septembra 2022, imate učenci od 6. do 9. razreda kulturni dan.

 9. razred

OGLED FILMA PREKO MEJE

Z avtobusom se boste  ob 7.30 odpeljali v Radovljico. Najprej se boste sprehodili do starega mestnega jedra Radovljice in ogledali Mestni muzej (A.T. Linhart) in Čebelarski muzej. Nato pa boste šli do Linhartove dvorane, kjer vam bodo ob 10.30 zavrteli film. Po končanem filmu se z avtobusom vrnete do šole.

Učitelji spremljevalci poskrbite, da bodo dežurni učenci malico prevzeli v šolski kuhinji.

Na kulturnem dnevu vas spremljajo: ga. Nataša Černe, ga. Renata Berce in g. Borut Fajfar.

 8. razred

OGLED FILMA PREKO MEJE

Ob 7.30 se zberite pred šolo, peš boste šli v smeri proti Rodinam. Na poti si boste ogledali kužna znamenja in kapelico. Ob 9.45 se vrnete v šolo, kjer boste imeli malico.

Ob 10.00  greste z avtobusom v Radovljico, film vam bodo zavrteli ob 10.30. Po ogledu filma greste z avtobusom nazaj do šole.

Na kulturnem dnevu vas spremljajo: ga. Saša Eržen,  ga. Magda Češek, ga. Suzana Jenko in g. Florijan Likar.

7. razred

OGLED FILMA NENAVADEN DAN S TESSO

Ob 7.00 se boste  z avtobusom  odpeljali v Radovljico, film vam bodo zavrteli ob 7.30. Po ogledu filma imate pogovor. Z avtobusom se boste vrnili nazaj v šolo, kjer boste imeli malico. Nato boste odšli do sv. Lovrenca in spoznali značilnosti domače pokrajine.

Na kulturnem dnevu vas spremljajo: ga. Vanja Zuljan, ga. Meta Čuk, ga. Tina Rimahazi, in g. Matjaž Silič.

6. razred

OGLED FILMA NENAVADEN DAN S TESSO

Ob 7.00 se boste  z avtobusom  odpeljali v Radovljico, film vam bodo zavrteli ob 7.30. Po ogledu filma imate pogovor. Ob 10.15 greste z avtobusom nazaj do šole.

V šoli greste na malico, nato pa peš po vaseh in si ogledali korita in o njih izvedeli marsikaj zanimivega. S kulturnim dnem boste končali ob 12.45.

Na kulturnem dnevu vas spremljajo: ga. Polona Kus, ga. Saša Hladnik, ga. Nataša Šturm in ga. Karmen Kosem.

Vsi učenci greste po končanem kulturnem dnevu na kosilo ali domov. S kulturnim dnem boste končali predvidoma do 12.45 ure.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost