Nagovor ravnateljice

Drage učenke in učenci,

napočil je čas počitnic in čas, da si odpočijete.

V zadnjih dneh pouka sem z zadovoljstvom spremljala, kaj vse ste dosegli. Vse vaše uspehe, ob pridobljenih ocenah in izkazanem znanju ter uspehe na različnih tekmovanjih dolgujete predvsem svoji marljivosti, nadarjenosti in pripravljenosti za učenje. Za uspehe zahvalo dolgujete tudi vašim učiteljicam in učiteljem ter staršem, ki so vam ob najtežjih trenutkih stali ob strani. Tisti, ki ste v šolsko delo vložili vse svoje moči, ste upravičeno lahko zadovoljni in ponosni nase. Iskreno vam čestitam ob vseh vaših dosežkih. Prav gotovo so z zavzetimi učenci in otroki v vrtcu zadovoljni tudi delavci šole in vrtca, zato drage kolegice in kolegi sodelavci, iskreno se vam zahvaljujem za nesebično posredovanje znanja in izkušenj, potrpljenje in uvidevnost, strokovnost, zagnanost, za vse dobrote, izračune in urejenost prostorov.

Učenke in učenci, zapomnite si, da je znanje pomembna vrednota, za katero se je potrebno zavzemati vsak dan in veliko znanja je zapisanega v knjigah, zato si tudi med počitnicami vzemite čas za branje. Vzemite si čas za prijatelje, sošolce, sorodnike in za vse tiste ljudi in stvari, za katere vam je med šolskim letom zmanjkalo časa.

Želim vam prijetna in zanimivih dogodivščin polna dva meseca.

In ne pozabite, kot je dejal anonimni avtor: »Nemogoče pomeni samo to, da vam bo vzelo malo več časa, kot ste načrtovali.«

Erika Melihen, ravnateljica

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost