Šolski pevski zbor na občinski prireditvi

Pevke in pevci šolskega pevskega zbora pod vodstvom Slavice Magdič so nastopili na osrednji prireditvi ob prazniku Občine Žirovnica. Pevke so uživale in odlično pele, saj so imeli profesionalno ozvočenje. Celotno prireditev je vodila Branka Smole, občinstvo je zabaval Klemen Bunderla. Župan je podelil občinska priznanja. Nastopile so bodoče vzgojiteljice pod vodstvom Katje Zupan. Metka Magdič je na klavirju spremljala šolski pevski zbor in zapela skupaj s Katjo Zupan. Višek večera je bila zadnja, skupna pesem V dolini tihi.

VTISI pevk o nastopu na osrednji prireditvi ob prazniku Občine Žirovnice v Dvorani pod Stolom 3.  decembra 2015

Všeč mi je bilo, da smo peli s Klemenom. (Špela Mertelj, 5. A)

Všeč mi je bilo ozvočenje in postavitev, pa Klemenove šale. Najbolj všeč mi je bila pa pesem Na pomoč, zraven katere smo plesali. (Nina Zupan, 6. A)

Nastop s Klemenom mi je bil zelo všeč. Nasmejali smo se skupaj z gledalci. Klemen je pel različne pesmi, npr.: Jaz sem nor, Na pomoč, … (Patricija Pogačnik, 6. A)

Imeli smo veliko nastopov in eno pesem smo peli skupaj s Klemenom. Ko je bilo konec, je prišel v glasbeno učilnico in se nam podpisoval. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo se z njim pogovarjali. (Nana Robič, 6. A)

Klemen nam je dal avtograme. Zato sem se imela lepo. (Julija Borštnik, 5. A)

Ker sem vajena občinstva, nisem imela treme. Bilo je zelo dobro, komaj čakam naslednji nastop. (Ana Šebat, 5. A)

Bilo mi je všeč, ko je Klemen pel pesmi Jaz sem nor in Na pomoč. Tudi plesali smo. Od Klemena sem dobila avtogram, napis na roko in fotko. (Teja Bele, 6. A)

Všeč mi je bilo, da sem Klemena lahko prijela za roko in ga odpeljala v glasbeno učilnico. Tudi objela sem ga. Ta dan je bil eden mojih najljubših. (Špela Sedžek, 5. B)

Najbolj mi je bilo všeč, ko smo peli in ko nas je neka gospa povabila v vlakec in smo zapolnile skoraj celo dvorano. (Katja Čater Oblak, 5. B)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost