Zagotavljanje toplega obroka

Spoštovani, na povezavi Topli_obrok_pouk_na_daljavo je okrožnica, ki smo jo šole prejele glede zagotavljanja toplega obroka učencem v primeru izobraževanja na daljavo.

V času izobraževanja na daljavo bo v šoli možen prevzem toplega obroka za vaše/ga otroka/e. Da bomo delo v kuhinji lahko organizirali, vas prosimo, da prijavo na prevzem obrokov za teden od 9. 11. do 13. 11. 2020, sporočite na e-naslov: kuhinja@os-zirovnica.si najkasneje do petka, 6. 11. 2020 do 12. ure.

V prijavi je potrebno navesti ime, priimek in razred učenca, naslov stalnega prebivališča ter dneve, ko boste obrok prevzeli.

Polna cena obroka za učence od 2. – 9 razreda znaša 2.20 €, za učence 1. razreda pa 1.60 €. Dodatno bo potrebno doplačati embalažo za enkratno uporabo za prevzem, ki znaša 0.40 € na obrok. Učenci, ki imajo prehrano regresirano, za obrok plačajo v skladu z Odločbo CSD.

Prevzem obroka bo možen vsak dan med 11.00 in 13.30. uro v šolski kuhinji (vhod v kuhinjo iz zunanje strani na vzhodni strani stavbe). V izjemnih primerih bo Občina Žirovnica organizirala prevoz prehrane do naselja, kjer stanujete. Če bi želeli, da otroku hrano pripelje prostovoljec, nas prav tako do petka, 6. 11. 2020 do 12. ure o tem obvestite.

Z lepimi pozdravi,
ravnateljica, Erika Melihen in zaposleni v kuhinji OŠ Žirovnica

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost