Cenik uporabe Dvorane pod Stolom
Prostor
Cena
Velika dvorana
28 € / uro
Vadbena enota velika dvorana ½
14 € / uro
Plezalna stena
20 € / uro
Plesna dvorana
10 € / uro
Zunanje površine – igrišča
10 € / uro
Prireditve, koncerti
1.500 € / prireditev

V izračunani ceni uporabnine prostorov so upoštevani tudi stroški ogrevanja, porabe elektrike, čiščenja, porabe vode in notranje kontrole.

Obisk delegacije Ministrstva za šport in kulturo iz Gruzije

V petek, 6.7.2018, nas je obiskala delegacija Ministrstva za šport in kulturo iz Gruzije, v okviru uradnega obiska našega Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport / Sektorja za razvoj športa in športno infrastrukturo.
V petnajstčlanski delegaciji je bil poleg namestnika gruzijskega ministra za kulturo in šport g. Levana Kharatishvilija tudi veleposlanik Gruzije v Republiki Sloveniji Nj. eksc. gospod Zuraba Beka.
Gostje so v Slovenijo prišli med drugim tudi na ogled šolske športne infrastrukture v praksi.

Prisoten je bil tudi predstavnik opremljevalca naše dvorane, Elana Invente, g. Aleksander Štok, prodajni direktor za vzhodno Evropo, ki je za ta namen priletel iz Moskve.

Goste sta sprejela župan g. Leopold Pogačar in v. d. ravnateljice ga. Meta Zupan, ki sta gostom predstavila šolsko infrastrukturo v Občini Žirovnica, financiranje in delovanje šole, šolski vrt ter potek dela in življenja v šoli. Gostje so bili nad videnim navdušeni, še posebno namestnik gruzijskega ministra, saj izhaja iz pedagoških voda, pred opravljanjem sedanje funkcije je opravljal poklic ravnatelja. Izpostavil je tudi pripravljenost za nadaljnje sodelovanje in povezovanje obeh držav na ravni šol.
Ob tem se mag. Darko Repenšku, vodji sektorja na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport zahvaljujemo, da je našo šolo in dvorano izbral kot referenčni objekt dobre prakse. Naslednja postaja delegacije je bil skakalni center Planica, kar pove dovolj o tem, da so si ogledali prav našo osnovno šolo.

V. d. ravnateljice Meta Zupan in župan Občine Žirovnica Leopold Pogačar

Novoletni dobrodelni koncert

V ponedeljek, 4. 12. 2017, je v Dvorani pod Stolom potekal novoletni dobrodelni koncert, pred dvorano pa sejem novoletnih darilc, na katerem so se zbirali prostovoljni prispevki za šolski sklad. Na koncertu so se občinstvu predstavili šolski pevski zbori OŠ Žirovnica pod vodstvom Slavice Magdič in Maše Hribernik, otroška folklorna skupina Breznica ter učenci, ki obiskujejo Plesno šolo Bolero. Nastopajoči so nam s svojimi mentorji pripravili prijeten vstop v praznični mesec. Naj bodo decembrski dnevi takšni tudi za vse vas.

Koledar dogodkov

december 2023
PTSČPSN
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« Nov   Jan »

nadomescanja

Dostopnost